ETC shënon Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Në vigjilje të 1 qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Qendra tregtare ETC në Ferizaj, ka organizuar disa aktivitete për ta shënuar këtë ditë. Në ambientet e jashtme të qendrës, nxënësit e klasave të ulëta të shkollave fillore të Ferizajt, prezantuan pika artistike, siç ishin vallet dhe recitalet e ndryshme.

Menaxherja e ETC-së në Ferizaj Ganimete Rexhepi-Krasniqi, tha se për fëmijët pjesëmarrës, ETC është kujdesur të ndajë dhurata e shpërblime të ndryshme.

“Sot ETC ka organizuar, sikurse herëve të tjera, një program artistik për nder të ditës 1 qershori, ku në kuadër të saj do të ketë këndim recitim e vallëzim, në fund fituesit do të shpërblehen me vlera monetare dhe do të ketë mirënjohje. Pas përfundimit kemi organizuar pjesën e garave me lojëra dhe në fund do të jepen dhurata për fëmijë dhe prerja e tortës. Ftesat janë bërë për të gjitha shkollat në Ferizaj dhe rrethinë, pjesëmarrës ka mjaftueshëm, besoj që do të ndahen të kënaqur me këtë aktivitet”, tha Ganimete Rexhepi-Krasniqi.

Krasniqi, tha se po bëjnë përpjekje që sado pak t’i gëzojnë fëmijët në ditën e tyre.

“Gjithçka duhet me bë për ta sepse vlera  e tyre është aq e madhe sa që ne është e pamundshme ta kthejmë në një vlerë, por sado pak respekt për festën që u takon atyre, janë pjesa më  e mirë e mundshme që ne me kënaqësi e bëjmë për ta”, tha Rexhepi-Krasniqi.

Të kënaqur për këtë organizim u shprehën edhe fëmijët pjesëmarrës.

“Kemi ardh sot për ditën e 1 qershorit të vizatojmë dhe besoj që ka me fitu ndonjë shpërblim ose ta fitoj një medalje ose një libër”, tha njëri nga fëmijët.

Shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve Elkos Center tashmë e ka bërë traditë, ku për çdo vit kjo qendër përkujdeset që këtë ditë ta shënoj me aktivitete të ndryshme.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

728X90
728X90