Asfaltohet rruga ‘’Astrit Bytyqi’’ në Ferizaj

Një kërkesë e një djaloshi të rrugës “Astrit Bytyqi” drejtuar kryetarit të komunës përmes e-mailit, bëri që Agim Aliu t’i përshpejtoj procedurat për të nisur shtresën e dytë të asfaltimit të kësaj rruge. Aliu sot gjatë vizitës që ia bëri punimeve që po zhvillohen në këtë projekt, kishte ftuar djaloshin Endri Rexhepin për t’i treguar publikisht që kërkesat dhe ankesat e fëmijëve dhe qytetarëve  në përgjithësi, do t’i marrë gjithmonë parasysh.

“Endri i ka disa kërkesa të cilat ne jemi detyruar t’i plotësojmë, sepse mbi të gjitha e kemi obligim të punojmë për gjeneratat e ardhshme dhe padyshim që ne do të punojmë që Endri të ndihet mirë në secilën punë dhe secilin angazhim tonin. Unë jam sot këtu për t’iu premtuar edhe fëmijëve të tjerë se projekte të ngjashme nuk do të lihen anash, por pushteti ynë do të punoj kështu nëpër shumë projekte  të tjera”, tha Aliu.

Me këtë rast, kryetari Aliu ka vlerësuar se asfaltimi i rrugës “Astrit Bytyqi” ka një rëndësi të madhe për banorët e kësaj pjese të qytetit, por edhe për të tjerët.

“Një projekt shumë i rëndësishëm për qytetin e Ferizajt, një projekte shumë i rëndësishëm për këtë zonë urbane të qytetit. Është një projekt që ka gjatësi rrugore rreth 2 kilometra, në të cilën është punuar kanalizimi fekal dhe ai atmosferik, trotuari, ndriçimi, në një pjese ku ka qenë e mundur edhe shtegu për çiklistë. Pra, është një projekt me të gjitha parametrat modern dhe infrastrukturën me standarde të reja”, tha Aliu.

Infrastruktura e rrugës “Astrit Bytyqi”,  buxhetit të komunës i ka kushtuar rreth 300 mijë euro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.