Protestojnë banorët e fshatrave Tërrn, Luboc, Bablak dhe Koshare

Banorët e fshatrave Tërrn, Luboc, Bablak dhe Koshare kanë bllokuar rrugën magjistrale Prishtineë-Shkup,në shenjë proteste për mosasfaltimin e rrugës që lidhë këto fshatra, përkundër premtimit të ministrit të Infrastrukturës Pal Lekaj.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.