Digjet fabrika e përpunimit të plastikës në Slivovë

Një fabrikë e përpunimit të plastikës është përfshirë nga zjarri mbrëmë në fshatin Slivovë të Ferizajt. Zjarri është lokalizuar dhe është shuar nga njësiti i zjarrfikësve. Nga zjarri nuk ka pasur presona të lënduar vetëm dëme materiale.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.