Nesër e pasnesër mbyllet për qarkullim rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Rruga Kaçanik – Hani i Elezit do të mbyllet nesër pjesërisht prej orës 09:00 – 12:00 dhe 14:00 – 17:00, ndërsa të shtunën nga ora 7:00 deri në orën 17:00 do të jetë e mbyllur tërësisht, për shkak të vendosjes së trarëve në urën 407, njofton Ministria e Infrastrukturës.

Kjo ministri ka kërkuar mirëkuptim nga qytetarët duke i lutur ata për përdorim të rrugëve alternative.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

728X90
728X90