Reagim i redaksisë së TV TEMA

Reagim i redaksisë së TV TEMA

      Pas publikimit të kronikës së djeshme televizive në lajmet e TV TEMA, në të cilën raportohet për rrjedhën e gjykimit në Gjykatën Themelore të Ferizajt, që po mbahet kundër ish-drejtorit të urbanizmit në Ferizaj, Faik Grainca, i njejti person sot në faqen zyrtare të televizionit tonë në Facebook.com, ka postuar një koment me tone akuzuese dhe kërcënuese ndaj pronarit të televizionit.

     I bëjmë me dije opinionit publik se ekipi i departamentit tonë informativ është duke e përcjellur me përpikëri këtë gjykim vërtetë të komplikuar për nga natyra, por gjithmonë duke i ofruar publikut informim të saktë dhe të faktuar, ashtu siç kemi vepruar që nga themelimi i shtëpisë sonë mediale para 19 vitesh. Kjo është edhe arsyeja pse ekipi ynë i xhiron seancat në tërësi, në mënyrë që publikut t’i ofrojmë informim sa më objektiv mbi zhvillimet më të rëndësishme në gjykatore.

    Kërcënimet ndaj mediave të lira dhe gazetarisë hulumtuese që vijnë nga zyrtarë apo ish-zyrtarë të shtetit janë të papranueshme, ato cenojnë lirinë e shprehjes në vend, dëmtojnë imazhin e vendit dhe ngulfasin proceset e transformimit të shoqërisë sonë drejt një vendi demokratik me standarde të larta të lirisë së shprehjes dhe të informimit të pavarur.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.