Sahit Krasniqi, LDK: Synoj të kandidohem për kryetar të degës

        Në intervistën “VIP” të TV TEMA, Sahit Krasniqi, anëtar i kryesisë së degës së LDK-së në Ferizaj, ka paralajmëruar kandidimin e tij për kryetar të degës së këtushme të kësaj partie, pasiqë, sipas tij, ai duhet ta dëgjojë këtë kërkesë që erdhi nga elektorati i LDK-së dhe nga disa kolegë të tij në kryesinë tanishme të degës së Ferizajt.

     Intervistën e plotë “VIP” mund ta ndiqni sonte nga ora 21:00 në TV TEMA.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

728X90
728X90