Të premten Ferizaj përballet me ndërprerje të rrymës deri në pesë orë

KEDS njofton se nesër në Ferizaj do të ketë ndërprerje të rrymës. Sipas njoftimit në Bibaj, Muhaxherët e Talinovcit, Sazli, Papaz, Rahovic, Mirosal, Pojasisht dhe Sazli ndërprerje do të ketë nga ora 10:00 deri në orën 15:00. Në rrugët Hasan Prishtina, Astrit Bytyqi, Halim Spahija, Marie Kraja, Gazmend Zajmi, Vëllezërit Gërvalla, Zenun Beqa, 28 Nëntori,  … Continue reading Të premten Ferizaj përballet me ndërprerje të rrymës deri në pesë orë