Mbi 2700 punëkërkues në Ferizaj, shumë më pak se një vit më parë

2744 punëkërkues të regjistruar në komunën e Ferizajt ishin në qershor të këtij viti sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës, transmeton TV TEMA. Nga këta 1251 janë femra dhe 1493 janë meshkuj. Krahasuar me qershorin e vitit të kaluar kur në Ferizaj ishin 5608 punëkërkues, sivjet ka 2864 punëkërkues më pak. Se a ka ndodhur … Continue reading Mbi 2700 punëkërkues në Ferizaj, shumë më pak se një vit më parë