Ferizaj

02 Shkurt, 2023

Vetëm gjatë janarit 71 personave iu hoq patentë shoferi në rajoni...

Policia Rajonale e Ferizajt brenda janarit ka shqiptuar 4522 gjoba në trafi...

Ferizaj

01 Shkurt, 2023

Pagat e kryetarit dhe asamblistëve të Ferizajt me koeficientin pr...

Vlera e koeficientit prej 105 për pagat në sektorin publik u bë e ditur sot...

Ferizaj

01 Shkurt, 2023

Të premten në Ferizaj vendoset se a do u falet qytetarëve tatimi ...

Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Ferizaj ka thirrë seancë të jashtëzakonshme...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura