Kosovë

03 Shkurt, 2023

Gjuajti me armë drejt një peme, arrestohet i dyshuari në Kaçanik

Policia Rajonale e Ferizajt njofton se të enjten në Kaçanik u arrestua një ...

Ferizaj

02 Shkurt, 2023

Vetëm gjatë janarit 71 personave iu hoq patentë shoferi në rajoni...

Policia Rajonale e Ferizajt brenda janarit ka shqiptuar 4522 gjoba në trafi...

Kosovë

25 Janar, 2023

EKSPERTI I CDU: ESCOBAR DHE BORRELL S’JANË NË KOORDINIM ME...

Eksperti për Siguri në kuadër të Unionit Demokristian Gjerman (CDU), Martin...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura