Kosovë

03 Shkurt, 2023

Gjuajti me armë drejt një peme, arrestohet i dyshuari në Kaçanik

Policia Rajonale e Ferizajt njofton se të enjten në Kaçanik u arrestua një ...

Ferizaj

03 Shkurt, 2023

Aksident me të lënduar në Dardani të Ferizaj

Policia Rajonale e Ferizajt njofton se të enjten në fshatin Dardani ndodhi ...

Ferizaj

01 Shkurt, 2023

Pagat e kryetarit dhe asamblistëve të Ferizajt me koeficientin pr...

Vlera e koeficientit prej 105 për pagat në sektorin publik u bë e ditur sot...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura