Sport

20 Shtator, 2023

UEFA dënoi Rumaninë me një ndeshje pa shikues dhe me 52 mijë euro...

Komisioni Disiplinor i UEFA-s ka vendosur të gjobisë Federatën Rumune të Fu...

Sport

14 Shtator, 2023

UEFA hap procedurë ndaj Rumanisë për sjellje raciste dhe fyese nd...

Shtëpia e futbollit evropian, UEFA, njoftoi të enjten vonë se e ka hapur nj...

Sport

13 Shtator, 2023

FFK thotë se do të dorëzojë padi për incidentin në Bukuresht

Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) tha se po përgatit komentet e nevojsh...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura