Vjosa Osmani – kandidate e LDK për kryeministre

Kryesia e LDK-së, ka bërë të ditur së është arritur koncensusi që ta nominojë Vjosa Osmanin si kandidate të këtij subjekti për kryeministre të vendit. Këtë vendim e ka komunikuar kryetari i këtij subjekti, Isa Mustafa.

Ne biseduam për kandidatin dhe arritëm marrëveshje me pajtim të plotë për kandidatë, kemi pasi Lutfi Haziri, është një personalitet që ka merita të veçanta në LDK që nga themelimi. Poashtu zonja Vjosa Osmani,e cila deri para 3 ditësh ka qenë deputete, kryetare e komisionit për marrëdhënie ndërkombëtare, me të cilën kemi bashkëpunuar. E kemi vlerësuar kontributin të dyve. Por edhe mbi bazën e vullnetit edhe propozimit të Lutfi Hazirit, jemi dakorduar që kandidati ynë për kryeministër të jetë Vjosa Osmani”,

Kryesia e këtij subjekti ende nuk e precizoi se çfarë vendimi është marrë në lidhje me koalicionin e mundshëm me Lëvizjen Vetëvendosje, e cila në zgjedhjet e kaluara doli si subjekti më i votuar opozitar.

[Photo: Egnesa Vitia Photopgraphy ]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

728X90
728X90