PAI mban tubim elektoral në Ferizaj

Partia e Ashkalinjve për Integrim në Ferizaj, ka mbajtur tubim zgjedhor me simpatizantët e saj në këtë qytet.

Kryetari i PAI-së Etem Arifi, i bëri thirrje këtij komuniteti që të dalin masovisht në zgjedhjet e 6 tetorit, duke thënë se vota e tyre do të ketë rëndësi të madhe në përmirësimin e kushteve të ashkalinjve.

Kurse, Qazim Rrahmani, kryetar i degës së PAI-së në Ferizaj dhe kandidat për deputet nga ky subjekt politik, tha se PAI është zgjedhja më e mirë për qytetarët e këtij komuniteti, pasi në programin e saj prioritet ka arsimin dhe punësimin.

Rrahmani, duke u kërkuar simpatizantëve që  të mos bien pre e manipulimeve, drejtoi akuza të shumta ndaj rivalit të tij politik, Danush Ademit. Ai madje pati edhe një  kërkesë interesante.

“I kërkoj QKMF-së që ta përgatitë një autoambulancë, le ta le hazër sepse komsionerët tanë kur të na japin lajmin se PAI në Ferizaj ka mbi 1000 vota Danushi shkon në spital”, tha Rrahmani.

Në këtë tubim u prezantuan kandidatët për deputetë të Kuvendit të Kosovës nga PAI, si Qazim Rrahmani, Afrim Misini, Hafize Hajdini, Violeta Haniqi dhe Jeton Emini.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

728X90
728X90