Dy të vdekur në aksident trafiku në Koshare

Dy persona kanë humbur jetën në një aksident trafiku të ndodhur sot rreth orës 05:35 minuta në dalje të fshatit Koshare.

‘’Sipas raporteve të para, rasti ka ndodhur kur ngasësi i veturës Audi ( A.B. m/sh/k 40 vjeçar), duke mos e përshtatur shpejtësinë e lëvizjes me kushtet e rrugës, humb kontrollin mbi automjetin dhe kalon në anën e kundërt të drejtimit duke u përplasur në disa gurë skaj rruge , me ç’rast vozitësi dhe pasagjeri (Y.B. 39 vjeçar) sipas mjekëve, nga lëndimet e pësuara kanë ndërruar jetë’’, thuhet në komunikatën e Policisë.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.