Apostolova e BE-së ia “flet” Kosovës 160 Milion Euro për tejkalim të krizës

E dërguara e BE-së në Kosovë, Natalya Apostolova, përmes një postimi në Twitter, ka bërë te ditur se Unioni Evropian  ka shprehur gaditshmërinë që ta ndihmojë Kosovën me fonde deri në 160 milion EUR gjatë periudhës 2-6 mujore, me ndihma makro-financiare, buxhetore dhe grante nga programi IPA, drejtuar për rimëkëmbjen e sektorit privat, bujqësisë, si dhe për zvogëlim të varfërisë.

Këtë postim Apstolova e kishte bërë pas një telekonferencë të saj me ministrat në detyrë Besnik Bislimi dhe Rozeta Hajdari.  

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.