TEMA

Grabitet me eksploziv banka në Ferizaj

Persona ende të panjohur, në mëngjesin e së shtunës rreth orës 5:45, kanë grabitur një ekspoziturë të Raiffeisen Bankës në rrugën “Vëllezërit Gërvalla” të Ferizajt. Siç po shihet nga fotot e dërguara nga kalimtarë, detonimi i mjetit shpërthyes të përdorur me këtë rast ka dëmtuar rëndë objektin e filialës dhe disa shitore në afërsi të saj. Policia e Ferizajt ka dalë në vendin e ngjarjes, dhe ka nisur hetimet për gjetur kryesit e kësaj vepre.

Exit mobile version