Në janar të këtij viti Ahmet Hysenaj, i njohur si Ahmet Petrova, u zgjodh kryetar i klubit të hendbollit “Kastrioti” në Ferizaj. Mirëpo pas 10 muajve, brenda klubit u shfaqën pakënaqësi nga disa persona, të cilët po kërkojnë shkarkimin e tij  me arsyetim se nuk janë paguar lojtarët. Një  gjë të tillë e mohon Petrova, duke e treguar versionin e tij për këtë akuzë.

“Kur kam ardhë kam dalë para lojtarëve dhe u kam thënë se kam ardhë me qëllim me ju ndihmu juve, me rikthy hendbollin në Ferizaj siç ka qenë. Ua solla trajnerin me nam dhe në shkurt janë stërvitur dhe ua kam dhënë një rrogë, më pas më 13 mars ka mbaruar kampionati dhe ua kam dhënë edhe një rrogë të plotë, mandej kur ia filluan thanë edhe një rrogë, unë iu thash se nuk e di që iu kam mbetur borxh, më thanë që kanë stërvitur në maj, por të gjitha ishin të shkruara në fletore të cilat edhe i shikuam së bashku dhe përfundoi aty”, tha Petrova.

Petrova po dyshon se e gjithë kjo është bërë pasi ka kërkuar që gjithçka të shkoj në bazë të ligjit.

“Mua po më vjen turp me fol, unë kam kërkuar me u kry konform ligjit çdo gjë, ne e kemi bërë një projekt, e kemi bërë se kush me qenë në bord, bile të paktën një femër me qenë në bord, unë s’kam pas me qenë aty fare, por vetëm me iu ndihmu, me të vërtet po më vjen keq sepse me shpifje e me qëllime të tjera me bë kështu është shumë e dëmshme”, theksoi ai.

Kjo situatë e ka prekur Petrovën, i cili thotë se ndjehet i trishtuar nga këto akuza meqë është munduar që të ofroj gjithçka për këtë klub si nga ana profesionale, ashtu edhe nga ajo materiale.

“Më beso po trishtohem kur po dëgjoj duke thënë s’ma ke dhënë rrogën po du me të shkarku, trishtim me të vërtet, qëllimi im ka qenë që ky klub me pas edhe femra edhe meshkuj pasi kështu ka qenë gjithmonë, me u kyç të gjithë njerëzit e hendbollit, kjo është e vërteta, mua më kanë trishtu me të vërtet. Unë iu dëshiroj suksese, më vjen keq kush i ka shty, por gjithsesi unë prap do t’iu ndihmoj me mjete materiale”, u shpreh Petrova.

75 vjeçari Ahmet Petrova ka qenë kryetar i klubit të hendbollit qysh kur ky klub ishte themeluar.

Të ngjashme

Të tjera