Policia lut qytetarët që t’i respektojnë masat e reja anti-COVID

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka filluar aktivitetet për mbikëqyrjen e respektimit të masave të vendosura nga Qeveria e Kosovës për parandalimin e COVID-19. Policia e Kosovës ka bërë të ditur se me qëllim të respektimit të masave mbrojtëse, parandalimit të përhapjes së pandemisë duke vënë në pah interesin e shëndetit publik, është duke realizuar detyra konkrete në të gjithë territorin e Kosovës, duke aplikuar kontrolle të përbashkëta në trafik, në transportin e udhëtarëve, në qendra tregtare, lokale afariste etj., përfshirë edhe shqiptimin e gjobave ndaj atyre që nuk zbatojnë këto masa.

Policia apelon tek të gjithë qytetarët që t’iu përmbahen rregullave dhe t’i respektojnë masat anti-COVID.