Grupi Qytetarët Aktiv njofton se Drejtoria e Shërbimeve Publike në Prishtinë sot ka anuluar pëlqimin që Sunnyhill Festival të mbahet në Gërmi, përcjell TV TEMA.

Po ashtu u kërkua që urgjentisht të ndalohen veprimet nga ky festival.

Përgatitjet për mbajtjen e këtij festivali veçse kanë filluar në hapësirat e Gërmisë.

Në ndërkohë, Habib Qorri, udhëheqës i sektorit për Shërbime Publike në Komunën e Prishtinës për Koha.net ka thënë se Festivalit “Sunny Hill” i është anuluar vetëm pëlqimi, por jo edhe aktiviteti.

Njoftimi i plotë:

NJOFTIM për Qytetarët dhe Media

Drejtoria për Shërbime Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim sot me datën 28.07 ka anuluar pëlqimin për mbajtjen e festivalit Sunnyhill në Peizazhin e Gërmisë.

Qytetarët Aktivë kanë adresuar ankesën tek Drejtoria e Inspektimit në KK Prishtina dhe Departamenti për Inspektim për Mjedis në MMPHI për veprim urgjent të ndalohen të gjitha veprimet nga ky festival i cili nuk ka as pëlqim nga Drejtoria e Parqeve dhe as leje adekuate dhe të respektohet ligji për mbrojtjen e Natyrës dhe Mjedisit.

Me respekt,Qytetarët Aktivë

Të ngjashme

Të tjera