Aktori  Will Smith i ka rënë piashman për shuplakën që ia dha komedianit Chris Rock në ceremoninë e çmimeve Oscars.

Smith ka vendosur që Rock-ut t’i kërkojë falje, këtë e ka bërë përmes një videoje në Instagram.

 “Ka kaluar një minutë…”, thuhet në fillim të tekstit të videos.

“Gjatë muajve të fundit, unë kam menduar shumë dhe kam bërë punë personale… Ju bëtë shumë pyetje të drejta, të cilave doja të merrja pak kohë për t’iu përgjigjur.”, thuhet në fillim t ë videos.

Më pas Will Smith shfaqet duke i kërkuar falje Chris Rockut.

Kërkimfalja në link:

https://www.instagram.com/p/CgmVDHXoAw8/

Të ngjashme

Të tjera