Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani ka postuar në faqen e saj të Facebook-ut, një foto të përbashkët ndërmjet çifteve presidenciale të SHBA-së dhe Republikës së Kosovës në kuadër të takimeve të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.

Në postimin e saj Presidentja Osmani shkruan: “Miqësi e përhershme me SHBA-të.”

Të ngjashme

Të tjera