Armatimi që është gjetur dje në afërsi të manastirit të Banjskës së Zveçanit është prezantuar nga Policia, në kampin “Enver Zymberi” në Mitrovicën e jugut, .

Policia e ka sekuestrua 1 veturë të rëndë të blinduar, 24 vetura tjera dhe 2 motorë.

Në shifra më të mëdha të armatimit janë eksplozivet, 150 copë eksploziv, dinamit, 23 detonator elektrik, afër 20 shurdhues për AK47 dhe mbi 230 karikator për AK47.

Gjithashtu janë konfiskuar edhe  4 kamera të sigurisë, 3 dronë, 30 armë AK47, 6 mitraloza, 29 zolla te mbushura, 21 jelekë antiplumb, 2 radiolidhje dhe ma shumë se 100 uniforma ushtarake

Përveç armatimit u janë gjetur edhe afër 50 mjete tjera të punës, kazma, lopata, sopata dhe sharra te dorës.

Të ngjashme

Të tjera