Kosovë

12 Gusht, 2022

Shpërndahen fletushka informimi për targat “RKS” në v...

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se po vazhdon me fushatë informimi ...

Kosovë

12 Gusht, 2022

Pensionistëve iu mundësohet paraqitja edhe të shtunën e të dielen

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar të gjithë përfitue...

Kosovë

12 Gusht, 2022

Kontrabandoi sirianë, denohet me 2 vjet burgim dhe 2 mijë euro gj...

Kushtrim Elezkurtaj është dënuar me 2 vite burgim efektiv dhe 2 mijë euro g...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura