Vazhdon dezinsektimi hapësinor

Komuna e Ferizajt ka njoftuar se nesër në orën 20:00 do të nis faza e katërt e dezinsektimit hapësinor.

Dezinsektimi nis nga parku ”Liria”, vazhdon në rrugën e “Brahim Ademi” deri te pishina ”Matoshi” ku përfshihen (zona e FSK-së, zona tek Palestra Sportive, rruga “Naim Beka”, “Epopeja e Jezercit”, “Zenel Hajdini”, “Enver Topalli” dhe Tregu i Gjelbër) deri në fshatin Nikadin, gjithashtu në rrugët “Ahmet Kaçiku”, “Rexhep Bislimi”, “Vëllezërit Gërvalla”, “Kadri Zeka”, “Driton Islami”, “Reçakut” deri në magjistrale.

VËREJTJE

Në rast të motit me shi dhe erës së fortë orari shtyhet deri në ditën e ardhshme me mot të mirë dhe vazhdon sipas orarit të paraparë.