Londër: Vdes një Ferizajas pas infektimit me COVID-19

Naser Ramadani nga Ferizaj, i cili ishte me qëndrim në Londër të Britanisë së Madhe, ka vdekur sot në mëngjes nga komplikimet shëndetësore, pas diagnostifikimit se ishte i prekur nga virusi COVID-19. Ramadani ishte aktivist i komunitetit shqiptar në Britani, dhe mikpritës për shumë vizitorë Ferizajas në kryeqytetin britanik.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.