04-12-2020

1.
Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:
TS 10/04 kV 28 Nëntori e re (kodi: 40000004252) prej orës 09:00 deri në ora 21:00
TS 10/04 kV 28 Nëntori (Blinda) (kodi: 40000004242) prej orës 09:00 deri në ora 21:00
TS 10/04 kV 28 Nëntori (MBTS (kodi: 40000004243) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Rrugët: 28 Nëntori, Abdyl Selan Ahmeti, Astrit Suli, Azem Bejta, Fatmir Rotkoceri, Hysni Kajtazi, Nora Kelmendi, Rugova, Vëllezërit Gërvalla, Tajar Hatipi- një pjesë dhe Shefki Zariqi- një pjesë.
Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Të ngjashme

Të tjera