Kompania “Arlindi SH.P.K.”, pas publikimit të raportit të TV Tema se nuk ka nisur së realizuari nënkalimi në fshatin Nikadin, brenda afatit dy vjeçar, doli me reagim.

Në këtë reagim ndër të tjerash thuhet se opinioni publik u keq informua sepse kompania në fjalë posedon vazhdimin e kontratës për projektin ”Lot II Ndërtimi i nënkalimit tek fshati Nikadin, tek Xhamia-Projekt dy vjeçar”.

Së bashku me reagimin, kompania “Arlindi SH.P.K.” ka bashkangjitur kontratën, vazhdimin e kontratës si dhe vetëm kushtet teknike nga Infrakos.

Gjeni më poshtë të lidhura të gjitha dokumentet në fjalë:

Më poshtë mund të gjeni edhe raportin e TV Tema lidhur me projektin në fjalë:  

Të ngjashme

Të tjera