Ndërron jetë prof. Esad Dauti

Sot në Prishtinë, ka ndërruar jetë në moshën 80 vjeçare profesor doktor Esat Dauti. Veterani i arsimit, Esat Dauti, për vite të tëra ka ligjëruar lëndën e biologjisë në shkollat e mesme të Pejës, Gjakovës e Ferizajt, ndërsa për afro 30 vjet ka ligjëruar lëndën e Ekologjisë në Katedrën e Biologjisë në Universitetin e Prishtinës. I ndjeri ishte edhe bashkautor i disa punimeve shkencore dhe librit mësimor të biologjisë për klasën e shtatë. Profesor Esad Dauti ishte edhe njëri ndër themeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220