Ambasada amerikane fton për respektim të vendimit të GJK-së

Ambasada e SHBA-ve në Kosovë sot ka lëshuar një komunikatë, përmes së cilë u bën thirrje partive politike dhe institucioneve të Kosovës që ta respektojnë vendimin e Gjykatës Kushtetuese, dhe të ofrojnë siguri që qytetarët e Kosovës të mund të zgjedhin përfaqësuesit e tyre përmes zgjedhjeve të lira, të drejta dhe paqësore.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220