Disa të lënduar nga shpërthimi në restorantin ”Steak house”

Disa persona kanë marrë lëndime trupore nga një shpërthim që ka ndodhur pasditën e sotme në restorantin ”Steak house” në qendrën tregtare ”The Village Shopping&Fun” në Ferizaj.

Ende nuk dihen shkaqet e shpërthimit, mirëpo dëmet janë të konsiderueshme në barnatoren afër dhe në objektin banues.

Disa ekipe të ndihmës së parë i kanë bartur të plagosurit në Emergjencën e Ferizajt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220