Karateisti i njohur Ferizajas e përkrah Vjosa Osmanin

Karateisti i dalluar ferizajas, Burim Bajraktari, i cili gjatë viteve të ’90 ka shkëlqyer nëpër tatamit e Kosovës, përmes një postimi në Facebook bëri të ditur se ai dhe familja e tij do ta përkrahin listën e Vjosa Osmanit.

Në postimin e tij, krahas fotografisë me ushtruesen e detyrës së Presidentes, Bajraktari e kishte përshkruar familjen e vet si ndjekës të vërtetë të rrugës Rugoviane, dhe se sllogan i tij profesional gjatë garave kishte qenë “Guxo”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220