Sinqeriteti, mikpritja e shërbimi kualitativ janë vlerat mbi të cilat kompania Ballkani Qeramikë është ndërtuar dhe ka arritur të mbahet e palëkundshme në tregun kosovar për plot 30 vite.

Ballkani Qeramikë tanimë është emër i njohur për të gjithë, pasi që mbetet zgjedhja e parë kur lind nevoja për t’u furnizuar me pllaka e sanitari bashkëkohore dhe me çmimin më të volitshëm në treg.

Me fokus në shërbimin e mirë ndaj klientit, Ballkani Qeramikë është zgjeruar për nga madhësia e objektit dhe ka adaptuar trendet më moderne të prezantimit të produkteve me qëllim që klienti ta ketë sa më të lehtë eksperiencën e blerjes.

Për më shumë informacione, vizitojeni Ballkani Qeramikën ose kontaktojeni në:

Adresa: Babush, Ferizaj (1 kilometër nga dalja e autostradës në Babush, në drejtim të Ferizajit)

Facebook: Ballkani Qeramikë

Instagram: Ballkani Qeramike

Nr. Tel: 045 907 097

Artikull i sponzorizuar

Të ngjashme

Të tjera