BONEVET Kaçanik shpallë të hapur thirrjèn për regjistrime në trajnimin professional 2 muajsh ne CNC-
Mekanikë për çdo të interesuar të moshës 15+.
Fondi orëve: 42
Kohëzgjatja: 2 muaj
Orari: 2 x në javë
Cmimi më ofertë: 135 EUR.

Per informim dhe detaje të regjistrimit mund te vizitoni faqen në facebook:
https://www.facebook.com/BONEVETKacanik
ose te kontaktoni ne nr: 049 187 006
Afati fundit për aplikim: 15 Shkurt, e martë.

Të ngjashme

Të tjera