KEDS njofton se në Ferizaj edhe të shtunën do të ketë ndërprerja të rrymës nga ora 10:00 deri në orën 15:00.

Sipas njoftimit ndërprerje të rrymës do të ketë në vendet: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja e këtyre ndërprerjeve të rrymës sipas KEDS është mirëmbajtja prevendive, zëvendësimi i shtyllave e ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Njoftimi i plotë i KEDS:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Doganaj(kodi: 40042004)  prej orës  10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçueseve dhe  izolatorëve.

Lexo edhe:

Të ngjashme

Të tjera