Të shtunën e 24 shtatorit, disa fshatra të Ferizajt do të mbesin pa rrymë.

Sipas njoftimit rryma do të ndërpritet për tri orë, nga ora 09:00 deri në ora 12:00, përcjell TV TEMA.

Arsye e kësaj ndërprerje duke u bazuar në njoftimin e KEDS-it është punimet nga palët e treta duke vendosur shtyllë nën tension.

Vendet që do të mbesin pa rrymë janë rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Dardani dhe Zllatar.

Njoftimi i plotë i KEDS-it:

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës nën tension, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Të ngjashme

Të tjera