KRU “Bifurkacioni” njofton se uji është tubulluar si pasojë e reshjeve të shiut.

Si pasojë e shiut është bllokuar ujëmbledhësi tek Lumi i Madh dhe “Bifrukacioni” thotë se nuk ka pas prodhim maksimal, përcjell TV TEMA.

“Gjithashtu, luteni konsumatorë të nderuar që të i verifikoni lidhjet e juaja tek puseta e ujëmatësit sepse në rast se keni ndonjë rrjedhje atëherë mund të ndodhë që gjatë reshjeve të shiut të ju mbushet puseta me ujë dhe uji mund të deportojë në rrjetin tuaj të furnizimit dhe uji i pijes në këto raste mund të kontaminohet. Prandaj, në situatë të tillë rekomandohet që uji i pijës të vlohet para përdorimit. Nëse turbiditeti i ujit vërehet që është i theksuar, rekomandohet që të mos përdoret për pije deri në stabilitetin e gjendjes dhe të lajmëroni rastin në KRU “Bifurkacioni””, thuhet mes tjera në njoftim.

“Bifrukacioni” po ashtu bën thirrje të kursehet uji.

Njoftimi i plotë i “Bifrukacionit”:

KRU “BIFURKACIONI” NJOFTON KONSUMATORËT PËR TURBIDITETIN E UJIT!

Si pasojë e reshjeve të vazhdueshme të shiut gjatë dy ditëve të fundit është rritur turbiditeti i ujit, kjo ka ndikuar që të bllokohet edhe ujëmbledhësi i Lumit të Madh dhe gjatë kësaj kohe nuk ka pasur prodhim maksimal të ujit, e gjithë kjo mund të rezultojë me mungesë të furnizimit me ujë në disa pjesë të qytetit.

Gjithashtu, luteni konsumatorë të nderuar që të i verifikoni lidhjet e juaja tek puseta e ujëmatësit sepse në rast se keni ndonjë rrjedhje atëherë mund të ndodhë që gjatë reshjeve të shiut të ju mbushet puseta me ujë dhe uji mund të deportojë në rrjetin tuaj të furnizimit dhe uji i pijes në këto raste mund të kontaminohet. Prandaj, në situatë të tillë rekomandohet që uji i pijës të vlohet para përdorimit. Nëse turbiditeti i ujit vërehet që është i theksuar, rekomandohet që të mos përdoret për pije deri në stabilitetin e gjendjes dhe të lajmëroni rastin në KRU “Bifurkacioni”.

Bëjmë thirrje gjithë konsumatorët, që ujin e pijes ta përdorin në mënyrë sa më racionale dhe ta ruajm ujin e sidomos në këtë kohë që kemi problem me trajtim të ujit në prodhim.

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj, ekipet tona janë duke bërë përpjekje maksimale që furnizimi me ujë të kthehet në normalitet.

KRU “Bifurkacioni” SH.A

21.11.2022

Të ngjashme

Të tjera