Ministri i Kulturës Hajrulla Çeku ka dhënë njoftimin se sivjet lëshohen për qytetarët Qendra Multifunksionale dhe palestra e sportit në Greme.

Sipas postimit të tij, sivjet do rinivohet edhe teatri, xhamia, kisha e disa shkolla.

Postimi i tij i plotë:

Të ngjashme

Të tjera