Tre meshkuj dhe një femër janë larguar nga Enti Special në Shtime.

Policia këtë rast e ka cilësuar si zhdukje të personave dhe njofton se të gjitha njesitet janë njoftuar rreth këtij rasti, përcjell TV TEMA.

Njoftimi i plotë nga Policia:

PERSON I ZHDUKUR

Rr.Tahir Sinani, Shtime 03.02.2023-16:00. Raportohet se nga Enti Special, janë larguar tre meshkuj dhe një femër. Lidhur me këtë janë njoftuar të gjitha njësitet policore.

Të ngjashme

Të tjera