Qeveria e Kosovës ka prezantuar sot logon e 15-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës si dhe të Epopesë së UÇK-së.

Kjo logo përmban portretet e Shaban Jasharit, Adem Jasharit dhe Hamëz Jasharit së bashku me shqiponjën dykrenore.

Prezantimi u bë në një konferencë për media të zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi së bashku me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku.

Të ngjashme

Të tjera