Qeveria e Kosovës ka prezantuar logon e 15-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Kjo logo është dizajnuar me ngjyrat e flamurit të Kosovës dhe atij kombëtar.

Prezantimi u bë në një konferencë për media të zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi së bashku me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku.

Çeku tha se sipas përshkrimit të autorit, pjesa tjetër lidhet me ngjyrat shpresë ndjellëse dhe optimiste për të tashmen dhe të ardhmen.

Të ngjashme

Të tjera