Të dielën në Shtërpcë, disa shkurre morën flakë dhe shpërndanë zjarrin në një hapësirë prej 2.5 hektarësh me dru.

Sipas raportit të Policisë, zjarri u shua nga zjarrfikësit kurse ky rast po hetohet, përcjell TV TEMA.

Raporti i plotë i Policisë:

ZJARRVËNIE

Shtërpce 19.02.2023 – 13:40. Në rrethana të panjohura janë  përfshirë nga zjarri disa shkurre dhe me pas është shpërndarë edhe në një pjesë prej 2,5 hektar me dru. Zjarrfikësit kanë shuar zjarrin. Rasti është duke u hetuar.

Të ngjashme

Të tjera