Një 43 vjeçar është arrestuar në Ferizaj.

I arrestuari dyshohet se ka kryer një sërë vjedhjesh në qytet, përcjell TV TEMA.

M.I pas intervistimit u dërgua në mbajtje.

Raporti i plotë i Policisë:

Njësia e hetimeve e stacionit të policisë në Ferizaj, nën autorizim të prokurorit nga Prokuroria Themelore në Ferizaj kishte marrë të gjitha veprimet e nevojshme dhe kishte nisur hetimet për disa vjedhje që kishin ndodhur në Ferizaj.

Policët hetues pas një punëve intenzive, grumbullimit të informacioneve në terren, shikimit të kamerave të sigurisë kanë arritur që të sigurojnë prova të mjaftueshme, të identifikojnë të dyshuarin dhe me datën 04.04.2023 rreth orës 11:30 kanë arrestuar të dyshuarin M.I (M/K) i moshës 43 vjeçar, i cili dyshohet se ka kryer disa vjedhje në Ferizaj:

– me datën 09.03.2023 rreth orës 15:00 në rrugën ‘’Ahmet Kaçiku’’ ishte vjedhur një çantë krahu me disa dokumente,

– me datën 23.03.2023 rreth ores 14:20 në rrugën ‘’Reçaku’’ ishte vjedhur një çantë brezi me para kesh 2500 euro,

– me datën 23.03.2023 rreth orës 12:30 në rrugën ‘’Ahmet Kaçiku’’ ishte vjedhur një telefon celular dhe

– me datën 01.04.2023 rreth orës 12:00 në një qendër tregtare në Ferizaj ishte vjedhur një portofol me para kesh rreth 100 euro.

I dyshuari M.I është shoqëruar në stacionin e policisë në Ferizaj dhe pas intervistimit të tij nga policët hetues, në prani edhe të avokatit mbrojtës, me vendim të prokurorit të rastit është ndaluar në mbajtje për 48 orë, për procedura të mëtejme hetimore.

Të ngjashme

Të tjera