Një person u arrestua të hënën në Han të Elezit.

I arrestuari kishte urdhëresë nga Gjykata, përcjell TV TEMA.

Sipas njoftimit nga Policia, i arrestuari u dërgua në vuajtje të denimit.

Raporti i plotë i Policisë:

ARRESTIM I PERSONIT TË KËRKUAR

Hani i Elezit, 10.04.2023-23:00. Në bazë të urdhëresës lëshuar nga Gjykata është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje dënimi.

Të ngjashme

Të tjera