Një person është lënduar në vendin e punës së tij në Ferizaj.

Sipas raportit nga Policia, këta të fundit së bashku me inspektoratin kanë dalë në vendngjarje dhe rasti po hetohet.

Raporti i plotë i Policisë:

ASGJESIMI, DËMTIMI OSE HEQJA E PAISJEVE MBROJTËSE DHE RREZIKIMI I SIGURISË NE VENDIN E PUNËS

Ferizaj 24.05.2023  12:36. Raportohet se viktima mashkull kosovar ka kërkuar tretman mjekësor pasi që ka pësuar lëndime përderisa ishte në vendin e tij të punës. Njësitë relevante policore dhe inspektori i punës  kanë dalur në vendin e ngjarjes, rasti në procedurë hetimore.

Të ngjashme

Të tjera