Për shkak të shiut të rrëmbyeshëm që kaploi Ferizajn gjatë së mërkurës mbrëma, qyteti sot po përballet me mungesën e ujit.

Një burim anonim i ka treguar TV TEMA-s se tek Lumi i Madh në Nerodime është bllokuar kaptazha e ujëmbledhësit dhe se sot gjatë ditës qytetarët do të përballen me mungesën e ujit.

Kjo u konfirmua edhe nga një postim i KRU “Bifurkacioni”, ku thuhet se për shkak të vërshimeve është bllokuar ujëmbledhësi tek Lumi i Madh dhe Lumi i Vogël.

Sipas burimit të TV TEMA-s, furnizimi me ujë ka gjasë të mos kthehet në suazat normale deri të premten në orët e paradites.

Ekipet e KRU “Bifurkacioni” janë duke punuar në zhbllokimin e ujëmbledhësit.

Postimi i plotë i KRU “Bifurkacioni”:

NJOFTIM,

Të nderuar konsumatorë ju njoftojmë se për shkak të vërshimeve nga reshjet e theksuara të shiut gjatë dy ditëve të fundit, ka ndikuar që të bllokohen ujëmbledhësit tek Lumi i Madh dhe Lumi i Vogël në Jezerc si dhe dëmtimin e një pjese të infrastrukturës, ka bërë të pamundur furnizimin në suaza të normalës.

Ekipet tona operacionale janë duke bërë përpjekje maksimale që furnizimi me ujë të kthehet në normalitet sa më parë që është e mundur.

Meçense prodhimi është në kuota minimale, Kompania Bifurkacioni u bën thirrje gjithë konsumatorëve, që ujin e pijes ta përdorin në mënyrë sa më racionale.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

KRU “Bifurkacioni” Sh.A

06.07.2023

KRU “Bifurkacioni” Sh.A

Të ngjashme

Të tjera