Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani është takuar me presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Joe Biden.

 “Aleanca e lirisë. Aleanca e përjetshme”, ka shkruar presidentja Osmani në një fotografi që e ka publikuar në Facebook nga pritja presidenciale në New York.

Nga 17 shtatori presidentja Osmani gjendet në New York, ku në kuadër të sesionit të 78-të të Asamblesë së Kombeve të Bashkuara, ajo ka zhvilluar takime me liderë botërorë dhe organizata ndërkombëtare.

Të ngjashme

Të tjera