Një grua është zhdukur dje në Ferizaj dhe akoma nuk dihet gjë për vendndodhjen e saj.

Në raportin 24 orësh të policisë thuhet se rastin në fjalë e ka raportuar një shtetase e Shqipërisë, e cila ka thënë se e zhdukura ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.

Për rastin e zhdukjes është hapur procedurë hetimore.

Të ngjashme

Të tjera