Është ndarë nga jeta gazetarja dhe mësimdhënësja ferizajase, Zyhrije Vata.

Lajmi u bë i ditur nga familja.

I pashlyeshëm do të mbetet kontributi i koleges sonë të ndjerë Zyhrije Vata , si ndër gazetaret dhe moderatoret e para në periudhën e pasluftës në Radio Ferizaj.

Krahas mësimdhënies, në karrierën e saj profesionale, Zyhrija ishte recituese,  moderatore e ngjarjeve të shumta kulturore dhe artistike si dhe anëtare e Bordit të Klubit Letrar “De Rada” .

Së fundmi, e ndjera ishte drejtoreshë e SHFMU “Vezir Jashari” në Ferizaj

Varrimi bëhet sot, 6 nëntor 2023 në orën 15:00 në varrezat e reja të qytetit.

Të ngjashme

Të tjera